Условия за доставка


 Доставката на Кодово име: Живот от Ваня Червенкова за територията на Република България се осъществява от куриерска фирма Rapido.

Цената за доставка зависи от местоположението на клиента на територията на Република България и варира от 3.02 лв до 3.65 лв.

Към крайната цена се начислява и Такса "Наложен платеж" - 0,6% от стойността на поръчаните продукти.
Всички цени са с включено ДДС. 

 Книгата "Кодово име: Живот" може да бъдат доставена и в чужбина като цената и срокът на доставката зависят от адреса на клиента.
Доставката се извършва на предварително посочен от клиента точен адрес - на дом, работно място и др.
Посочен неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон за доставка и контакт с потребителя, прави поръчката невалидна и не обвързва „Алианс Фарма Груп“ EООД със задължението за изпълнение на доставката.
 В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, „Алианс Фарма Груп“ EООД чрез www.vaniachervenkova.com се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
 Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички допълнителни разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

Условията за доставка на продукти при поръчка онлайн са както следва:

 Срок на доставката
ВАЖНО! Всички поръчки, направени в работен ден от 09:00 до 15:00 ч., се обработват и изпращат на същия ден. Проръчките, направени след 15:00 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Направените в събота или неделя поръчки, се обработват в понеделник. Тъй като поръчките се доставят по адреси в стандартното работно време, моля при нужда осигурете човек, който да приеме поръчката от Ваше име, или обмислете да впишете като адрес за доставка адреса на службата си.
 Поръчаните продукти се доставят с куриер на фирма „Рапидо“ на посочения от Вас адрес (само в границите на Република България), в рамките от 24 часа до 4 работни дни, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни или други възникнали форсмажорни условия.
„Алианс Фарма Груп“ EООД си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 (седем) дни, без да информира предварително Потребителите и да удължава сроковете с повече от 7 (седем) дни с предварителното съгласие от страна на Потребителя, заявил доставката.
Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.
„Алианс Фарма Груп“ EООД не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

 При получаване на Вашата пратка 
При получаване на пратката, моля в присъствието на куриера проверете внимателно дали има видими признаци на нараняване на книгата! В случай на повредена при транспорта пратка се съставя констативен протокол в два еднообразни екземпляра, който се подписва от Вас и от куриера.

 „Алианс Фарма Груп“ EООД не носи отговорност за щети, причинени по време на транспорта, но е готова да съдейства на своите клиенти при необходимост. 

 Цена за доставка извън територията на Република България при банков превод чрез "EMS" (Express Mail Service) Bulpost. 

Европейски държави
до 1 книга - Цена на продукта + 8 лв. доставка
до 2 книги - Цена на продукта + 10 лв. доставка
Всички държави на територията на континент Европа
Извъневропейски държави
до 1 книга - Цена на продукта + 10 лв. доставка
до 2 книги - Цена на продукта + 14 лв. доставка
Всички държави извън територията на континент Европа


За страни съседни на Република България
до 1 книга - Цена на продукта + 8 лв. доставка
до 2 книги - Цена на продукта + 10 лв. доставка
Гърция, Турция, Румъния, Сърбия, Македония


[Виж пълен списък на държавите, до които се осъществява доставка]


  Условия за доставка извън територията на Република България при банков превод:
- Доставката се извършва чрез препоръчана пратка с предимство от "EMS" (Express Mail Service) Bulpost
- Срок на доставка – 7 до 10 работни дни

[Виж Общите условия за доставка на Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД]
[Виж Общите условия на ИМС/Булпост на ”БЪЛГАРСКИ ПОЩИ” ЕАД]